Labojums: Noklusētais Google konts nemainās

Labojums: Noklusētais Google konts nemainās

Fix Default Google Account Not Changing

Pēc Google atjauninājumiem Chrome tagad ir zaudējis iespēju manuāli mainīt noklusējuma kontu. Pirms šī atjauninājuma lietotāji varēja viegli mainīt noklusējuma Gmail kontu, izrakstoties no pašreizējā noklusējuma konta. Iepriekš pierakstītie otrais konts automātiski kļuva par noklusējuma kontu. Tomēr pēc Google atjauninājuma vienīgā metode, kā mainīt noklusējuma Google kontu, ir izrakstīšanās no visiem reģistrētajiem Google kontiem.



Gmail



Tomēr Google Chrome lietotājiem šī funkcija nedarbojas. Šīs problēmas cēlonis ir Chrome nodrošinātā automātiskā sinhronizācija.

Izrakstieties no visiem Gmail kontiem

Vēlamā metode noklusējuma Google konta maiņai ir izrakstīšanās no visiem kontiem. Šī ir ieteiktā metode visos interneta forumos. Lai gan šī metode ir ļoti izplatīta, Google Chrome procedūra ietver dažas papildu darbības. Ja izmantojat pārlūku Chrome un vēlaties mainīt noklusējuma kontu, lūdzu, skatiet nākamo risinājumu. Ja izmantojat kādu citu pārlūkprogrammu, rīkojieties šādi:



  1. Atveriet jebkuru Gmail kontu. Augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz profila bilde .
  2. Ritiniet līdz apakšai un noklikšķiniet uz Izrakstieties no visiem kontiem .

    Izrakstieties no visiem kontiem

  3. Pirmais konts, ar kuru pierakstāties, būs jūsu noklusējuma Google konts.

Izrakstieties no visiem Gmail un Chrome kontiem

Kā minēts iepriekš, pārbaudītais un reklamētais risinājums ir izrakstīšanās no visiem kontiem. Dažiem lietotājiem šī opcija nedarbojas. Šīs problēmas cēlonis ir fakts, ka noklusējuma konts kļūst arī par paša Chrome lietotāja kontu. Daudzi lietotāji to neapzinās. Šīs problēmas risinājums ir izrakstīties no visiem Gmail kontiem, kā arī no Google Chrome. Lai to izdarītu

  1. Atveriet jebkuru Gmail kontu. Augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz profila attēla.
  2. Ritiniet līdz apakšai un noklikšķiniet uz Izrakstieties no visiem kontiem .
  3. Pēc šīs darbības noklikšķiniet uz trīs punktu joslas pārlūkam Chrome un noklikšķiniet uz Iestatījumi .

    Chrome iestatījumi



  4. Klikšķiniet uz Izslēgt zem Jūs un Google .

    Izslēdziet sinhronizāciju

  5. Atlasiet No šīs ierīces notīriet grāmatzīmes, vēsturi, paroli un daudz ko citu .

    Noņemt visus

  6. Tādējādi no šī pārlūka Chrome tiks noņemti visi personalizētie iestatījumi.
  7. Pēc tam varat pierakstīties pakalpojumos Gmail un Chrome, izmantojot kontu, kuru vēlaties izmantot kā noklusējumu.
  8. Šis risinājums ir atkarīgs no tā, vai vēlaties saglabāt personalizētos iestatījumus vai nē.
2 minūtes lasīts